Full width home advertisement

Ψυχολογία

Διατροφή

Ταξίδια

Σκέψεις και Απόψεις

Νέα Μου

Άλλα Ενδιαφέροντα Άρθρα

Post Page Advertisement [Top]

Καρκίνος του Μαστού: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΞΑΝΑ!

Καρκίνος του Μαστού: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΞΑΝΑ!
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 
αφιερωμένη στην 
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού!

Αφορά γυναίκες και άντρες!

Κάθε Οκτώβριο blogάρουμε για τον καρκίνο του μαστού!

Εγώ και ο Theogr ο κηπουρός, κάθε Οκτώβρη, εδώ και χρόνια, καλούμε τους διαδικτυακούς (και μη) φίλους να συμμετέχουν με μία φωτογραφία, στοχεύοντας στην ενημέρωση για τον καρκίνο τους στήθους και υπενθυμίζοντας στις γυναίκες ότι η πρόληψη (αυτοψηλάφιση, μαστογραφία) σώζει ζωές!

Στηριζόμαστε στη δύναμη των κοινωνικών δικτύων και στη δική σας διάθεση, για κοινοποίηση μίας φωτογραφίας σας (δικής σας με το ροζ φιόγκο ή ό,τι άλλο σχετικό), ώστε να εκπληρώσουμε αυτό το στόχο τον Οκτώβριο, το μήνα πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Φυσικά, δεχτές και οι συμμετοχές σας καθ' όλη τη διάρκεια της χρόνιας!

Η πρώτη προσπάθεια ξεκίνησε το 2008, οπότε δημιουργήθηκε το blog* με συγκεντρωμένες τις συμμετοχές της προσπάθειάς μας (θα το βρείτε ΕΔΩ).

Τα τελευταία χρόνια προωθούμε την ιδέα και μέσω των social media!

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ:

1. Φωτογραφίστε κάτι ροζ (εσάς ντυμένους στα ροζ, ροζ λουλούδια, ροζ αντικείμενα, pink ribbons, t-shirts με λογότυπα και ότι άλλο πρωτότυπο σκεφτείτε)!

2. Έπειτα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα (όχι όλα απαραίτητα):
- Κοινοποιήστε τη φωτογραφία σας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram, pinterest, twitter κτλ) χρησιμοποιώντας το hashtag ‪#‎ΗΕλπίδαέχειχρώμαροζ‬.
- Αναζητήστε την ομώνυμη ομάδα στο facebook Η Ελπίδα έχει χρώμα ροζ., ζητήστε να γίνετε μέλος της και κοινοποιήστε τη φωτογραφία σας.
- Χρησιμοποιήστε την εικόνα που δίνεται παρακάτω για να προωθήσετε την ιδέα στα media! Σας ευχαριστούμε!

*Οι φωτογραφίες στο blog είναι από παλαιότερες χρονιές που οι συμμετοχές πραγματοποιούνταν με αποστολή e-mail, αλλά για να πάρετε μία ιδέα για το τι ψάχνουμε, μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ: http://xristinagewrgallhdeitetikataferame.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για τον καρκίνο του μαστού (την ψηλάφηση, την αυτοψηλάφηση, τη μαστογραφία) μέσα από την ομάδα στο facebook ή από το site του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]